mobiele surveillance alarm opvolging

Top mobiele surveillance

Wat geweldig om met dit grote bedrijf samen te mogen werken. Ze leveren verschillende diensten in de beveiliging en zijn een van de grootste in wat ze doen. Geen wonder dat de beveiligingsdienst mobiele surveillance zo populair bij hun is. HD security nederland biedt erg veel mogelijkheden voor bedrijfsbeveiliging, sleutelbeheer en alarmopvolging behoort bijvoorbeeld ook tot de opties. Ze doen nog veel meer dan mobiele surveillance en bieden meer dan 12 verschillende services aan omtrent beveiliging. Dus als je als ondernemer nog op zoek bent naar goede surveillance dan kun je bij dit bedrijf terecht.

Toen dit bedrijf contact met ons opnam voor het laten maken van een website werden wij direct enthousiast. Wij vinden het namelijk geweldig om met grote spelers op de markt samen te werken omdat wij graag laten zien dat het nóg beter kan als je ons inschakelt. De website moest uitgebreid en met overzicht weergeven wat het bedrijf allemaal voor beveiligingsdiensten levert, ook moest elke dienst een aparte pagina met uitleg krijgen en moest er vanuit daar weer makkelijk naar de pagina’s met andere diensten genavigeerd kunnen worden.


De beste in het vak

Het bedrijf is koploper in de markt als het gaat om de mobiele surveillance dienst die het aanbied. Er zijn veel spelers op de markt maar SCS nederland concurreert met de allerbesten. Zo werken ze landelijk en hebben op deze tijd van schrijven 3 verschillende locaties. De website moest het bovenstaande uitstralen, en wij vinden dat dit aardig is gelukt, en gelukkig vind de klant dat ook!

Lees ook: Wiki Surveillance

Vindbaarheid van beveiligers

We hebben niet alleen het hele webdesign voor dit bedrijf verzorgd, we hebben ook gewerkt aan de vindbaarheid. Dus werk hebben wij intensief uitgevoerd omdat de klant graag op #1 in google zou belanden. Wij hebben aangegeven dat het in zo’n markt met veel concurrentie wel even duurt, maar dit vond de klant niet erg en wij zijn aan de slag gegaan! Uiteindelijk hebben wij ze op een hoop verschillende termen op de hoogste plek in google gekregen en hier zijn wij trots op. Onnodig om te vermelden is natuurlijk dat de klant hier ook enorm blij mee was.

Bedankt RS webdesign voor jullie geweldige service! Jullie zijn allemaal toppers!

SCS Nederland

Beveiliging in 2023 en verder

Het bedrijf blijft uitbreiden met beveiligers en heeft nog een hoop plannen voor de toekomst, waaronder nieuwe diensten en mogelijkheden. Wij staan altijd voor ze klaar en denken aan de zijlijn mee hoe dingen het best aangepakt kunnen worden met betrekking tot de website en vindbaarheid. Mobiel surveillance lijkt zo populair te zijn dat daarvoor nog meer aparte takken worden aangepakt, en er verschillende pakketen beschikbaar zijn. Wij blijven in ieder geval altijd beschikbaar en dat is voor de beveiligers heel fijn. Als er iets veranderd moet worden op de website of er zijn fouten (het internet evalueert dus dat gebeurt nou eenmaal), dan lossen wij het meteen op. Zo heeft het bedrijf geen inhouse webbeheerder nodig en kunnen ze altijd op ons bouwen. Ook wat betreft de beveiliging van de website zorgen wij dat alles tiptop in orde is.

Bekijk het zelf

We snappen dat je nieuwsgierig bent geworden en daarom nodigen we jou uit om een kijkje te nemen op de website. Je ziet hier verschillende beveiliging services zoals:

  • Alarmopvolging
  • Zorgbeveiliging
  • Zorgondersteuning
  • Sleutelbeheer
  • Mobiele surveillance
  • Horeca beveiliging
  • En nog veel meer

Te veel om op te noemen. En daarom zeggen wij, zoek je beveiliging? Kijk dan eerst op de website van HD security Nederland, helemaal als het om mobiele surveillance gaat want daarin zijn ze echt een van de beste van Nederland. Ga door via de bijgevoegde link: https://scs-services.nl/mobiele-surveillance/

Vergelijkbare berichten